put all my soul to Allah . Believe in Allah . [2:186]

Kerja Khusus Matematik Tambahan 2013

Assalamualaikum semua :)

selamat pagi tengah hari petang dan malam ,, :)

memandangkan cuti sekolah penggal pertama pun dah nak bermula .. jadi caera teringat pulak time sekolah sekolah dlu .. dalam bulan 5 dan 6 ni kebiasaannya pelajar SPM sedang sibuk nak siapkan folio Addmath mereka ?? ye daakkk ? yedakkk ?

dan teringat pulak tahun lepas . seharian caera habiskan masa dengan kawankawan sematamata nak siapkan folio ni .

dan harini caera nak kongsikan satu link untuk candidate SPM 2013 .

dalam link tu ade untuk semua negeri seluruh malaysia .. dan mungkin ade yang takde kott :) btw .. have fun dan selamat maju jaya

LINK KERJA KHUSUS MATEMATIK TAMBAHAN 2013 


Assalamualaikum :)


 



THANKS FOR READING...|TEKAN TITLE POST UNTUK COMMENT|

30 views:

AliaaFJ berkata...

kenapa takda? :(

Hairul Alifhadi berkata...

terima kasih...... :)

Hanim Najiha berkata...

haish!..heheh..terima kasih lah bnyak2

Dyana khairul berkata...

nak pahang punya :(

caera puttih berkata...

@Dyana khairulhttp://www.scribd.com/doc/144842628/Additional-Mathematics-Project-Work-2013-PAHANG

tirex berkata...

kelantan xde ke??

Tanpa Nama berkata...

kelantan 2013 tadea ker??

Tanpa Nama berkata...

xda pun sabah punya..

Tanpa Nama berkata...

ngarutlah

Tanpa Nama berkata...

Sarawak punya tak ada ke??

Tanpa Nama berkata...

boleh mintak jawapan yang sarawak x.,,

Tanpa Nama berkata...

sarawak 2013 tak de ke??

Tanpa Nama berkata...

sarawak punya xda ka ? sample answer please .urgent !

Siti berkata...

Melaka punya?

Tanpa Nama berkata...

SaRaWaK ada tak ????

dora res berkata...

kenapa sarawak punya xda?

dylan donovan berkata...

ade sarawak punyer ker....??please

Tanpa Nama berkata...

kedah xda pn

Tasya Carlyna berkata...

kedah xderw kerw ? ?

Tasya Carlyna berkata...

kedah aderw x ? ?
plezz urgent . .

Tasya Carlyna berkata...

kedah aderw x ? ?

Tasya Carlyna berkata...

kedah xderw kerw ? ?

Nur Sakinah berkata...

kedah punya xda ka?

Nur Sakinah berkata...

kedah pnya x da ka?

Nur Sakinah berkata...

kedah pnya x da ka?

Nur Sakinah berkata...

kedah pnya xda ka?

Noor Asma Shahminan berkata...

assalamualaikum....sarawak punya takde ke??? semua negeri dah ade...sarawak je lagi yang takde ni...tlg akak...really urgent right now...please.............

Tanpa Nama berkata...

terengganu xd k??

Tanpa Nama berkata...

salam akak,tahde ke kerja krusus m+ Terengganu punyer.

from:budak ngade, memang kat sekolah orang panggil saya budak ngade ... bagaimana akak tahu?

Tanpa Nama berkata...

kalau untuk selangor punye kerje matematik tambahan untuk 2014 punye ade tak???

Catat Ulasan

 
Photobucket